top of page

Acerca de

DSC_0404.NEF

Bikepark

Bikepark Filthy Trails 2.0

Bikepark Val de Wanne is een afdaal georiënteerd MountainbikePark gerealiseerd dóór en vóór mountainbikers, ongeacht welke discipline zij beoefenen of welke mountainbike hebben, hetzij;

 

- Cross country,

- Trail-,all mountain,

- Enduro-, E-MTB,

- Dirt jump,

- 4cross,

- Freeride,

- Downhill mountainbikes. 

Het doel van het MountainbikePark en het aanbod trail(s) met obstakels is om de beoefenaars een overzichtelijke mountainbike lokatie te bieden waarop men ongestoord, rustig en op een veilige manier, met eigen materiaal, kan focussen op het verfijnen, verbeteren en ontwikkelen van afdaal georiënteerde mountainbike vaardigheden.

 

Het obstakel aanbod voor het verfijnen van vaardigheden betreft o.a tafelsprongen, kombochten, northshore drops, rockgardens, gap sprongen en northshores met verschillende vormen, maten en moeilijkheidsgraden, toegankelijk voor zowel de beginners, gevorderden en experts.

 

Vaardigheidstraining:

Moeite met het uitvoeren van bepaalde vaardigheden of gewoon een keer afdaal georiënteerd mountainbiken beleven?

 

Voor mensen met een eigen mountainbike bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een basis of licht gevorderd vaardigheidstraining onder begeleiding van een coach.

 

Maximaal aantal deelnemers 

6 (meer in overleg)

Schrijf je in voor een vaardigheidstraining in het MountainbikePark of kom met eigen materiaal langs om te fietsen naar eigen inzicht.

Begeleiding reserveren

reserveer nu onze coach 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Thanks for submitting!
bottom of page